ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Επίθεση κατά κοινής περιπόλου Αμερικανών και Κούρδων στη βόρεια Συρία

Επίθεση κατά κοινής περιπόλου Αμερικανών και Κούρδων στη βόρεια Συρία

Αμερικανοί στρατιώτες και μέλη των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) δέχθηκαν επίθεση κατά τη διάρκεια κοινής περιπολίας στα σύνορα μεταξύ των περιοχών του Al-Hasakah και του Deir Ezzor σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Συρίας (SANA).

Επικαλούμενο «τοπικές πηγές» το πρακτορείο ειδήσεων μεταδίδει πως Αμερικανοί στρατιώτες και δυνάμεις του SDF δέχθηκαν σφοδρή επίθεση από αγνώστους. Οι τελευταίοι φαίνεται να χρησιμοποίησαν πολυβόλα και εκτοξευτές χειροβομβίδων.

Η ενέδρα είχε στηθεί στη διασταύρωση Ruwaishid.

Σύμφωνα πάλι με το SANA υπάρχουν αρκετοί σοβαρά τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην αμερικανική βάση στο Al-Shaddadi, μια πόλη που βρίσκεται νοτίως της Al-Hasakah.

Ούτε οι ΗΠΑ ούτε οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις έχουν σχολιάσει την είδηση. Την τελευταία φορά που αναφέρθηκε μια τέτοια επίθεση, οι ΗΠΑ το αρνήθηκαν σθεναρά κάνοντας λόγο για «fake news».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.