ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δύο νεκροί στις ΗΠΑ – Ν.Τραμπ: «Αν είχαν περάσει το τείχος θα είχαν συναντήσει τα πιο μοχθηρά σκυλιά»

Δύο νεκροί στις ΗΠΑ – Ν.Τραμπ: «Αν είχαν περάσει το τείχος θα είχαν συναντήσει τα πιο μοχθηρά σκυλιά»

Τα εύσημα του στους άνδρες ασφαλείας έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τις χθεσινές διαδηλώσεις στην Ουάσιγκτον.

Την ώρα που πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, έχουν τυλιχτεί στις φλόγες, εξαιτίας της δολοφονίας του Αφροαμερικανού, Τζέιμς Φλόιντ στην πρωτεύουσα έδειξαν πως μπορεί να τηρηθεί η δημόσια τάξη.

Χθες το βράδυ δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις διαδηλώσεις, ο λόγος για έναν 19χρονο διαδηλωτή στο Ντιτρόιτ, αλλά και έναν Ομοσπονδιακό πράκτορα στο Όκλαντ.

Με τον Αμερικανό πρόεδρο να αναφέρει πως στην Ουάσιγκτον δεν έγινε το παραμικρό, παρά το μεγάλο πλήθος που ήταν επαγγελματικά οργανωμένο, διότι «πολλοί πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας περίμεναν για δράση». Αν πάλι γινόταν κάτι, τότε «θα τους είχαμε καλωσορίσει με τα πιο λυσσασμένα σκυλιά και με τα πιο απειλητικά όπλα που έχουν δει».

Μάλιστα ο Τραμπ αναφέρεται και σε «οργανωμένο επαγγελματικά πλήθος».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος

«Τρομερή δουλειά χθες βράδυ από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έξω από τον Λευκό Οίκο. Δεν ήταν μόνο επαγγελματίες αλλά ήταν και πολύ ψύχραιμοι. Ήμουν μέσα και παρακολούθησα όλες τις κινήσεις και δεν θα μπορούσα να αισθανθώ πιο ασφαλής.

Άφησαν τους “διαδηλωτές” να φωνάξουν και να ξεσπάσουν όσο ήθελαν, αλλά όταν κάποιος γίνεται τόσο ενεργητικός ή τόσο κοντά στις γραμμές θα τους είχαν χτυπήσει γρήγορα και δυνατά και δεν θα ήξερες τι τους είχε χτυπήσει».

«Η πρώτη γραμμή αντικαταστάθηκε με καινούριους πράκτορες, ως δια μαγείας. Το μεγάλος πλήθος, ήταν οργανωμένο επαγγελματικά, αλλά κανείς δεν έφτασε κοντά για να ρίξει τον φράχτη. Εάν το είχαν κάνει θα τους είχαμε καλωσορίσει με τα πιο λυσσασμένα σκυλιά και με τα πιο απειλητικά όπλα που έχουν δει.

Τόσο που τουλάχιστον αυτοί οι άνθρωποι θα είχαν χτυπήσει άσχημα. Πολλοί πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας περίμεναν για δράση. Είχαμε τοποθετήσει τους νέους στην πρώτη γραμμή και θα το απολάμβαναν να έκαναν μία καλή εξάσκηση. Όπως είδατε χθες βράδυ, ήταν πολύ ψύχραιμοι και πολύ επαγγελματίες.

Ποτέ μην το αφήσεις να φτάσει στο χέρι σου. Ευχαριστώ! Από την άλλη πλευρά, την κακή, η δήμαρχος της Ουάσινγκτον, Μούριελ Μπόουζερ, που πάντα ψάχνει για λεφτά και βοήθεια, δεν άφησε την αστυνομία να επέμβει. “Δεν την άφησε να κάνει τη δουλειά της”. Ωραία!».

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1266711221191020544

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1266711221836931072

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1266711223657205763

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.