ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Επίσημα «τρομοκρατική οργάνωση» οι ANTIΦΑ – Έρχονται στρατιωτικές ενισχύσεις

ΗΠΑ: Επίσημα «τρομοκρατική οργάνωση» οι ANTIΦΑ – Έρχονται στρατιωτικές ενισχύσεις

Ως τρομοκρατική οργάνωση που λειτουργεί στο εσωτερικό των ΗΠΑ χαρακτήρισε το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης το κίνημα «Antifa», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποίο επικαλείται τον Λευκό Οίκο.

Στο μεταξύ, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σχέδια για την ανάπτυξη πρόσθετων ομοσπονδιακών δυνάμεων των ΗΠΑ στις αμερικανικές πολιτείες, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η βία που συνδέεται με τις διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη της Μινεσότα.

Κατά τον Λευκό Οίκο, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θέλει να κυριαρχούνται οι δρόμοι των ΗΠΑ από την Εθνική Φρουρά και τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις για λόγους αποκατάστασης της τάξης.

Είχαν προηγηθεί διαβουλεύσεις του κ. Τραμπ με τον υπουργό Άμυνας, Μάρκ Έσπερ, τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Μαρκ Μάιλι και τον γενικό εισαγγελέα Ουίλιαμ Μπαρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κέιλι ΜακΕνάνι, ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί ένα ειδικό όργανο για τον συντονισμό των ενεργειών του Λευκού Οίκου με τις πολιτείες και τις δημοτικές αρχές, για την ανακοπή των βίαιων διαδηλώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.