Τρομακτικό έγκλημα στη Βρετανία: Έκοψε το λαιμό της κόρης και της γυναίκας του (φώτο)

Τρομακτικό έγκλημα στη Βρετανία: Έκοψε το λαιμό της κόρης και της γυναίκας του (φώτο)

Φρίκη στην Αγγλία, καθώς ένας άνδρας, στο Σόλσμπερι έκοψε το λαιμό της γυναίκας του και της κόρη του και έπειτα το έβαλε στα πόδια. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές τον κυνήγησαν και τον σταμάτησαν.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν γείτονες κάλεσαν τις Αρχές ακούγοντας ουρλιαχτά από σπίτι της περιοχής.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το άψυχο σώμα μιας 18χρονης, ενώ βρήκαν άλλη μια γυναίκα η οποία ήταν πολύ βαριά τραυματισμένη και παρά τις προσπάθειες νοσηλευτών και γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα.

Δύο κορίτσια, έξι και πέντε ετών, κατάφεραν να ξεφύγουν από το σπίτι, τρέχοντας και ουρλιάζοντας, ωστόσο τις αντιλήφθηκαν οι γείτονες και φρόντισαν να τις κρατήσουν σε ασφαλές μέρος, πριν σταματήσουν τον πατέρα της οικογένειας.

«Άκουσα τα ουρλιαχτά από το σπίτι και μετά είδα τον άνδρα να τρέχει. Τον κυνήγησαν κάποιοι από την γειτονιά και τον ακινητοποίησαν μέχρι να έρθει η αστυνομία» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Ο θόρυβος είναι ανατριχιαστικός, άκουγες ότι ούρλιαζαν παλεύοντας για τη ζωή τους. Μάθαμε ότι έκοψε τον λαιμό τους, ενώ τα δύο μικρά κορίτσια ήταν στο σπίτι» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιθέσεις του άντρα στις δυο άτυχες γυναίκες έγιναν μέσα στο σπίτι τους, σύμφωνα με τις αστυνομικές εκθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.