ΗΠΑ: Οι εγγυήσεις που όρισε το δικαστήριο για τους κατηγορουμένους στην δολοφονία Φλόιντ

ΗΠΑ: Οι εγγυήσεις που όρισε το δικαστήριο για τους κατηγορουμένους στην δολοφονία Φλόιντ

Στο ένα εκατομμύριο δολάρια ορίστηκε η εγγύηση για τους τρεις πρώην αστυνομικούς, που είναι συγκατηγορούμενοι του Ντέρεκ Τσόβιν, του πρώην αστυνομικού που κατηγορείται για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Υπενθυμίζεται πως, κατά τη χθεσινή ημέρα, εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων ορίστηκε και στον βασικό κατηγορούμενο, Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος κρατείται από τις αρχές και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού.

Σύμφωνα με το δίκτυο FOX9, Αμερικανός δικαστής έθεσε για τους τρεις υπόλοιπους κατηγορουμένους, εγγύηση που φτάνει από το ένα εκατομμύριο έως τις 750.000 δολάρια, υπό συνθήκες.

Την Τετάρτη, στους πρώην αστυνομικούς της Μινεάπολις, Του Τάο, Τόμας Λέιν και Αλεξάντερ Κουένγκ, ασκήθηκαν κατηγορίες για συνεργεία και για υποκίνηση ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη για τον πρώην αστυνομικό Τσόβιν έχει οριστεί για τις 8 Ιουνίου, ενώ κάθε ένας από τους πρώην αστυνομικού αντιμετωπίζει μέχρι και 40 χρόνια φυλάκισης, σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα της Μινεσότα, Κιθ Έλισον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.