ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Ρωσία τάσσεται υπέρ Αιγύπτου και Χαφτάρ – «Υποστηρίζουμε την “Διακήρυξη του Καΐρου”»

Η Ρωσία τάσσεται υπέρ Αιγύπτου και Χαφτάρ – «Υποστηρίζουμε  την “Διακήρυξη του Καΐρου”»

«Χαιρετίζουμε αυτήν την πρωτοβουλία και την θεωρούμε ως καλή βάση για την έναρξη μιας σοβαρής πολιτικής διαδικασίας», δήλωσε το Σάββατο ο αναπληρωτής Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ, στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Ria Novosti».

Ο Μπογκντάνοφ ανέφερε ότι η ρωσική πλευρά έκανε επίσης προτάσεις για κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη.

Το Σάββατο, ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι ανακοίνωσε κοινή και περιεκτική πολιτική πρωτοβουλία για την επίλυση της σύγκρουσης στη Λιβύη.

Υποστηρίζουν την «Διακήρυξη του Καΐρου» Σ.Αραβία και Ιορδανία

Το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας και της Ιορδανίας χαιρέτισαν τις αιγυπτιακές προσπάθειες που αποσκοπούν στην επίλυση της κρίσης στη Λιβύη, επιβεβαιώνοντας την υποστήριξή τους στο αίτημα του Αιγύπτου προέδρου Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι να σταματήσει η εμφύλια διαμάχη στη Λιβύη, σύμφωνα με την πρωτοβουλία που περιέχεται στη Διακήρυξη του Καΐρου σήμερα, Σάββατο.

Το Βασίλειο επιβεβαίωσε την ικανοποίησή του σε όλες τις διεθνείς προσπάθειες που απαιτούν τη διακοπή των συγκρούσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.