Δεύτερη απώλεια για τον τουρκικό Στρατό στο Ιράκ

Δεύτερη απώλεια για τον τουρκικό Στρατό στο Ιράκ

Το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας έκανε γνωστό ότι ακόμη ένας «μάρτυρας» σκοτώθηκε από «τρομοκράτες» στο Ιράκ. Ο δεύτερος μέσα σε λίγες μέρες.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1282406515350151169

Η ανακοίνωση:

Χθες, ο κυβερνήτης του βορείου τμήματος του Ιράκ, στην πόλη Ντοχούκ, ανακοίνωσε ότι οι Τουρκικές δυνάμεις εξαπέλυσαν εναέριες επιθέσεις με την υποστήριξη στοιχείων πυροβολικού, σε δύο οικισμούς κοντά στην πόλη Μπάρι Μπάλα, της Ιρακινής περιοχής Μπάτιουα.

Αμέσως μετά, ακολούθησαν οι χερσαίες τουρκικές δυνάμεις, όπου έφτασαν με εναέρια μέσα και υπό την κάλυψη πολεμικών ελικοπτέρων.

Ιρακινός κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε ότι ο Τουρκικός στρατός κατέχει αυτή τη στιγμή τον απόλυτο έλεγχο κατά μήκος της συνοριακής περιοχής του Χαμπτρί, εγκαθιδρύοντας, εν τω μεταξύ, 45 στρατιωτικά σημεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Ιρακινό κυβερνητικό αξιωματούχο, οι θέσεις της Άγκυρας υπερβαίνουν κατά πολύ τις περιοχές όπου βρίσκονται οι αντάρτες του PKK – η πρόφαση υπό την οποία η Τουρκία εκτελεί στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Βόρειο τμήμα της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.