ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συρία: Έκρηξη βόμβας στο Ρας αλ-Άιν – Οκτώ νεκροί και 19 τραυματίες

Συρία: Έκρηξη βόμβας στο Ρας αλ-Άιν – Οκτώ νεκροί και 19 τραυματίες

Οκτώ νεκροί από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί σε μοτοσικλέτα στην πόλη Ρας αλ-Άιν, στη βορειοανατολική Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ( OSDH).

Το OSDH ανέφερε επίσης πως υπάρχουν 19 τραυματίες, μερικοί από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς να είναι σε θέση να προσδιορίσει άμεσα την ταυτότητα των δύο νεκρών αμάχων και του αυτουργού της επίθεσης.

Η πόλη που βρίσκεται στα τουρκο-συριακά σύνορα, στην επαρχία Χασακέ, ελέγχεται από την Τουρκία και τους Σύρους συμμάχους της, που στηρίζουν την επιθετική εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο από τον τουρκικό στρατό στη βορειοανατολική Συρία για να εκδιωχθούν οι κουρδικές δυνάμεις κι επέτρεψε στην Άγκυρα να πάρει τον έλεγχο στα σύνορά της μιας λωρίδας συριακού εδάφους μήκους 120 χιλιομέτρων και βάθους περίπου 30 χιλιομέτρων, που εκτείνεται από τον Ταλ Αμπάντ έως τον Ρας Αλ- Αιν.

“Αυτή είναι η τρίτη έκρηξη σε τέσσερις ημέρες στο Ρας αλ -Άιν”, τόνισε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του OSDH Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Πέμπτη, τέσσερις άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας, σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου “κοντά στο κτίριο της πολιτικής επιτροπής” της πόλης, πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.