ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Αντί για μπάλες γκολφ βρήκαν και κατέσχεσαν «μαϊμού» παπούτσια αξίας 3,6 εκατ. δολαρίων

ΗΠΑ: Αντί για μπάλες γκολφ βρήκαν και κατέσχεσαν «μαϊμού» παπούτσια αξίας 3,6 εκατ. δολαρίων

Χιλιάδες «μαϊμού» αθλητικά παπούτσια κατέσχεσε η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ στη μητροπολιτική περιοχή Ντάλας-Φορτ Ουόρθ.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, εντοπίστηκε μία αποστολή η οποία κατευθυνόταν από το Χονγκ Κονγκ προς το Μεξικό και περιείχε τουλάχιστον 1.800 πλαστά ζευγάρια Dior x Air Jordan 1, αξίας περίπου 3,6 εκατ. δολαρίων.

Η τιμή του αυθεντικού Dior x Air Jordan 1, το οποίο έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, ήταν περίπου 2.000 δολάρια. «Λόγω της κακής ποιότητας της κατασκευής, της λανθασμένης συσκευασίας και της προηγούμενης εμπειρίας με παρόμοια προϊόντα ήταν προφανές ότι είχαμε να κάνουμε με μια αποστολή που περιείχε μη αυθεντικά sneakers», ανέφεραν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αποστολή, που υποτίθεται έφερε μπάλες του γκολφ, περιέχονταν κι άλλα «μαϊμού» παπούτσια από τη Nike και την Adidas, ανεβάζοντας τη συνολική αξία των προϊόντων που κατασχέθηκαν στα 4,3 εκατ. δολάρια. Συνολικά, στις ΗΠΑ κατασχέθηκαν μόνο το 2019 πλαστά αγαθά αξίας άνω των 37 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως δήλωσε ο διευθυντής Λιμένων Τίμοθι Λεμόξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.