ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Ναβάλνι: Εγκρίθηκε από τη Ρωσία το αίτημα για μεταφορά του στη Γερμανία

Α.Ναβάλνι: Εγκρίθηκε από τη Ρωσία το αίτημα για μεταφορά του στη Γερμανία

Εγκρίθηκε από τις Ρωσικές αρχές και από τους γιατρούς του νοσοκομείου της πόλης Όμσκ στη Σιβηρία, όπου νοσηλεύεται το αίτημα για μεταφορά του Αλεξέι Ναβάλνι, σε νοσοκομείο του εξωτερικού.

Προγραμματίζεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής επικεφαλής γιατρός του νοσοκομείου Ανατόλι Καλινίτσενκο. «Δεν έχουμε αντίρρηση να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο, αυτό δεν θα γίνει τώρα αμέσως αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας», δήλωσε ο Καλινίτσενκο.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής γιατρός του νοσοκομείου, Αλεξάντρ Μουραχόφσκι είχε δηλώσει ότι το συμβούλιο των γιατρών στο οποίο συμμετείχαν και Γερμανοί γιατροί από νοσοκομείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μεταφορά του Ναβάλνι είναι παρακινδυνευμένη και ότι θα παραμείνει στο Όμσκ έσω ότου σταθεροποιηθεί η κατάσταση του. Παράλληλα δήλωσε ότι κανείς δεν πρόβαλε αντίρρηση κατά τη διάρκεια του ιατρικού συμβουλίου, εννοώντας ότι και οι Γερμανοί γιατροί είχαν την ίδια άποψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο αργότερα, η γερμανική οργάνωση ακτιβιστών Cinema for Peace Foundation που έστειλε το αεροσκάφος για να μεταφέρει τον Ναβάλνι στο Βερολίνο, ανακοίνωσε ότι οι Γερμανοί γιατροί που ταξίδεψαν την περασμένη νύχτα με προορισμό την πόλη Oμσκ για να μεταφέρουν τον Ρώσο πολιτικό Αλεξέι Ναβάλνι στο Βερολίνο για θεραπεία δήλωσαν ότι ο Ναβάλνι μπορεί να μεταφερθεί με ασφάλεια και άμεσα αεροπορικώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.