Kόλαση στην Ιορδανία: Ισχυρές εκρήξεις σε στρατιωτική βάση στην πόλη Ζάρκα – Νεκροί και τραυματίες (βίντεο)

Kόλαση στην Ιορδανία: Ισχυρές εκρήξεις σε στρατιωτική βάση στην πόλη Ζάρκα – Νεκροί και τραυματίες (βίντεο)

Η νύχτα έγινε μέρα μετά τις ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν σε στρατιωτική βάση της Ιορδανίας, στα περίχωρα της πόλης Ζάρκα.

«Οι αρχικές έρευνες δείχνουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ένα ηλεκτρικό κύκλωμα σε αποθήκες πυρομαχικών του στρατού που βρίσκονται σε μια απομονωμένη και μη κατοικημένη περιοχή», ανέφερε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο οποίος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την ύπαρξη θυμάτων.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ιορδανία, μετά την έκρηξη προκλήθηκε μεγάλη φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έκρηξη σκοτώθηκαν δύο άτομα και άλλα τρία τραυματίστηκαν.

Κάτοικοι ανέφεραν ότι παράθυρα σπιτιών θρυμματίστηκαν σε τμήματα της πόλης, από όπου φαίνονταν μεγάλες φλόγες.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ιορδανίας μετέδωσε ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή Γκαμπάουι, ανατολικά της Ζάρκα. Το πρακτορείο δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Στην περιοχή όπου σημειώθηκε η έκρηξη στεγάζονται αρκετές στρατιωτικές βάσεις στα ανατολικά της Ζάρκα, κοντά στην πρωτεύουσα Αμάν.

Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει την Ζάρκα, μια βιομηχανική πόλη, εμποδίζοντας τα αυτοκίνητα να φεύγουν ή να εισέρχονται.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της μεγάλης έκρηξης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/disclosetv/status/1304181890132443138
https://twitter.com/MuhammadSmiry/status/1304187246342529024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.