ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρωσική αρμάδα αναπτύχθηκε νότια της Κρήτης και ανατολικά-νοτιοανατολικά της Κύπρου

Ρωσική αρμάδα αναπτύχθηκε νότια της Κρήτης και ανατολικά-νοτιοανατολικά της Κύπρου

Αυξημένη είναι η κίνηση και η διέλευση των ρωσικών πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων τις τελευταίες δύο εβδομάδες από τα Στενά των Δαρδανελίων και νότια της Κρήτης, όπως καταγράφονται από τα ελληνικά ναυτικά παρατηρητήρια στο Αιγαίο.

Οπως αναφέρουν πηγές του ΓΕΝ στο defencenet.gr τελευταίο πέρασε ένα μεγάλο τάνκερ του Βόρειου Στόλου (Ατλαντικός και Βόρεια Θάλασσα) εμφανίστηκε νότια της Κρήτης, το “Akademik Pashin” και υπάρχουν ακόμα 14 ακόμη πολεμικά σκάφη και υποβρύχια κλάσης Kilo στα ανατολικά, νοτιοανατολικά της Κύπρου.

Συνολικά είναι πέντε πλοία επιφανείας, φρεγάτες και κορβέτες και τρία υποβρύχια από πολεμικά και τα υπόλοιπα είναι ηλεκτρονικού πολέμου και βοηθητικά

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, έχει καταγράψει και φωτογραφικά, όλες τις διελεύσεις και δεν αποκλείουν να σχετίζονται με τις ελληνοτουρκικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο ή με επικείμενη μαζική πυραυλική επίθεση στην Συρία κατά των ισλαμιστών, συμμάχων της Τουρκίας στον θύλακα της Ιντλίμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.