Ο φριχτός θάνατος της μπαλαρίνας των Μπολσόι Olga Demina: Διαμελίστηκε και «έλιωσε» σε θειικό οξύ

Ο φριχτός θάνατος της μπαλαρίνας των Μπολσόι Olga Demina: Διαμελίστηκε και «έλιωσε» σε θειικό οξύ

Ο τραγικός επίλογος της ζωής της 25χρονης (το 2014) μπαλαρίνας των Μπολσόι, Olga Demina φαίνεται πως ολοκληρώθηκε καθώς η αστυνομία πιστεύει πως βρήκε τον δολοφόνο της ο οποίος την σκότωσε, την τεμάχισε και έλιωσε τα κομμάτια της σε θειικό οξύ την στιγμή μάλιστα που την εκβίαζε κρατώντας γυμνές φωτογραφίες της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην «Komsomolskaya Pravda» ότι στον Dzhavoev «ξέφυγε» πως η σορός της Olga «διαμελίστηκε και λιώθηκε σε οξύ». Ό,τι απέμεινε από το πτώμα της, ρίχτηκε σε ένα πηγάδι κοντά σε μια λίμνη. Όπου και έχουν στραφεί πλέον οι έρευνες.

«Το θειικό οξύ δεν χρειάζεται να έχει διαλύσει τα πάντα στο σημείο μηδέν, κάποια κομάτια της σορού θα πρέπει να έχουν διατηρηθεί αλλά θα πρέπει να βρεθούν»

Οι Ρώσοι αστυνομικοί βρήκαν νέα στοιχεία για τη μυστηριώδη εξαφάνισή της πριν από 6 χρόνια. Πίστευαν πάντα πως τη δολοφόνησε ο εκβιαστής της, ένας άντρας που είχε «σεξουαλικές» φωτογραφίες της, όπως λένε.

Ο 40χρονος Malkhaz Dzhavoev, που εμφανιζόταν άλλοτε ως ατζέντης και άλλοτε ως εραστής της, ήταν από την αρχή ο Νο 1 ύποπτος στην υπόθεση.

Τον έπιασαν τελικά το 2017, έπειτα από ένταλμα της Interpol, και εκδόθηκε στη Μόσχα από τη Γερμανία που είχε καταφύγει, παριστάνοντας τον Κούρδο πρόσφυγα.

Προσφάτως μάλιστα μπήκε στη φυλακή για άλλη υπόθεση, μια απάτη με ένα σπίτι που ανήκε στον πραγματικό σύντροφο της μπαλαρίνας. Και παραμένει φυσικά ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας της.

Είναι επίσης γνωστό πως πριν ακριβώς από την εξαφάνισή της, ο Dzhavoev την είχε πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο της Μόσχας και την ανάγκασε να χορέψει για μια παρέα επιχειρηματιών. Και είναι επίσης γνωστό πως ο Dzhavoev και ο πατέρας του προμηθεύτηκαν θειικό οξύ τις μέρες που πιστεύεται πως έγινε το έγκλημα.

Πέρυσι είχε βρεθεί μάλιστα ένα κρανίο κοντά στο σημείο που θεωρείται πως σκότωσε ο Dzhavoev την Demina στις 20 Αυγούστου 2014, αποδείχτηκε ωστόσο άσχετο με την υπόθεση. Η μητέρα της τραγικής κοπέλας δήλωσε πως η αστυνομία επικοινώνησε μαζί της για να της πει τις τελευταίες εξελίξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυσάρεστες μεν, αλλά το γνώριζε ότι η κόρη της δεν ζούσε πια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.