ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Βετεράνος ο διαδηλωτής που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του γιού του – Μέλος των Δημοκρατικών ο δράστης (φώτο)

ΗΠΑ: Βετεράνος ο διαδηλωτής που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του γιού του – Μέλος των Δημοκρατικών ο δράστης (φώτο)

Ο 49χρονος Lee Keltner, υποστηρικτής του Ν.Τραμπ δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του γιού κατά τη διάρκεια πατριωτικής εκδήλωσης υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο Ντένβερ των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 30χρονος Matthew Dolloff, που τον δολοφόνησε δεν είχε άδεια σεκιούριτι και κατοχής όπλου.

Κατά την ελληνική εκδοσή περί «Δικαιοσύνης» κανονικά θα πρέπει να διωχθούν οι Δημοκρατικοί ως «εγκληματική οργάνωση».

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μητέρα του με τα όσα έγραψε στο Facebook.

«Οι αριστεροί το παρατράβηξαν, ο γιος μου Lee ήταν σε μια πατριωτική εκδήλωση στο Ντένβερ». Ενώ στη συνέχεια έγραψε, «μετά το τέλος της εκδήλωσης, ένα άτομο που ανήκει στους Antifa και στους BLM πήγε σε αυτόν, του είπε μερικές βωμολοχίες και μετά τον πυροβόλησε στο κεφάλι».

«Δολοφονήθηκε γιατί βοήθησε την αστυνομία. Ο 24χρονος γιός του ήταν μαζί του. Μετακόμισα στο Αρκάνσας διότι το Κολοράντο ήταν πολύ ακριβό και φιλελεύθερο. Οι αριστεροί έχουν ξεφύγει».

Να αναφέρουμε ότι παρά τα όσα είπε η αστυνομία (ότι «δεν ανήκει στους Antifa o δολοφόνος»), ο Dollof είναι μέλος των Δημοκρατικών.

Άρα πρέπει να υπάρξει δίωξη κατά του Δημοκρατικού κόμματος ως «εγκληματικής οργάνωσης».

Όσον αφορά για τη μη κατοχή αδείας, η 9News είπε προς τον προσέλαβε μέσω της Pinkerton, με την Pinkerton να υποστηρίζει πως δεν τον έχει προσλάβει αυτή απευθείας, αλλά πως είναι υπάλληλος μίας τρίτης εταιρίας, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.