ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Νεκρός ένας Αζέρος στρατιώτης από νάρκη – Τραυματίστηκε ένας Ρώσος στρατιώτης

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Νεκρός ένας Αζέρος στρατιώτης από νάρκη – Τραυματίστηκε ένας Ρώσος στρατιώτης

Ένας Αζέρος στρατιώτης σκοτώθηκε έπειτα από έκρηξη νάρκης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ενώ τέσσερα ακόμη μέλη των τοπικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης τραυματίστηκαν. Τραυματίστηκε και ένας Ρώσος στρατιώτης.

«H έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο χωριό Μανταγκίζ. Ο Ρώσος στρατιώτης διακομίστηκε σε νοσοκομείο στο Μπακού, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα από τα οποία δεν κινδυνεύει η ζωή του», αναφέρει ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Ο νεκρός και οι τραυματίες ήταν μέλη ομάδας που είχε ως αποστολή τον εντοπισμό και την περισυλλογή σορών στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων που μαίνονταν στην περιοχή από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Νοεμβρίου, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν συμφώνησαν για εκεχειρία στην αμφισβητούμενη περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ μετά από ενάμιση μήνα εχθροπραξιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη συμφωνία το Αζερμπαϊτζάν παίρνει ένα μεγάλο μέρος του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ενώ η Ρωσία αναπτύσσει ειρηνευτικές δυνάμεις για τον έλεγχο της εκεχειρίας και για την ασφαλή επιστροφή των προσφύγων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.