ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έτσι θα είναι πλέον η ζωή; – Στο Βέλγιο η αστυνομία θα χτυπάει τις πόρτες τα Χριστούγεννα – Θα το δούμε και στην Ελλάδα;

Έτσι θα είναι πλέον η ζωή; – Στο Βέλγιο η αστυνομία θα χτυπάει τις πόρτες τα Χριστούγεννα – Θα το δούμε και στην Ελλάδα;

Ο κορωνοϊός έφερε και τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων, ήδη στη χώρα μας έχουμε δει την αστυνομία να εισβάλει σε σπίτια (!) γιατί κάποιος μπορεί να κάλεσε έναν ή δύο φίλους του και να προχωράει σε συλλήψεις.

Στο Βέλγιο θα το πάνε ένα βήμα παραπάνω, καθώς οι αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους πως η αστυνομία μπορεί να τους χτυπήσει το κουδούνι τα Χριστούγεννα.

Και όχι δεν θα το κάνει για να τους πει τα κάλαντα, αλλά για να δει αν τηρούνται οι κανόνες του κορωνοϊού.

Η υπουργός Εσωτερικών Annelies Verlinden προειδοποίησε τους πολίτες ότι τα χριστουγεννιάτικα πάρτι τους θα διακοπούν από τις αρχές εάν κάνουν πολύ θόρυβο.

«Εάν είναι απαραίτητο, εάν υπάρχει πολύς θόρυβος, για παράδειγμα, η αστυνομία θα χτυπήσει τις πόρτες», είπε.

Η Verlinden σταμάτησε να υποστηρίζει ότι θα επιτραπεί στην αστυνομία να εισέλθει στα σπίτια, αλλά οι Βέλγοι έχουν ειδοποιηθεί ότι παρακολουθούνται. Στην ίδια λογική η αστυνομία στο Ηνωμένο Βασίλειο είπε επίσης ότι δεν θα δίσταζαν να διαλύσουν τις χριστουγεννιάτικες οικογενειακές συγκεντρώσεις αν πίστευαν ότι παραβιάζονται οι περιορισμοί της πανδημίας.

«Αν πιστεύουμε ότι υπάρχουν μεγάλες ομάδες ανθρώπων που μαζεύονται εκεί που δεν θα έπρεπε να είναι, τότε η αστυνομία θα πρέπει να παρέμβει», δήλωσε ο αστυνομικός και επίτροπος εγκλήματος του West Midlands, David Jamieson.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμείς απλώς να υπενθυμίσουμε πως η Βάνα Παπαευαγγέλου είχε υποστηρίξει πριν λίγες ημέρες πως «θα μάθουμε να ζούμε με τη μάσκα και μέσα στο σπίτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.