ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αντιρωσικές «φωνές» άρχισαν να ακούγονται στο Ναγκόρνο Καραμπάχ μετά την ήττα από το Αζερμπαϊτζάν

Αντιρωσικές «φωνές» άρχισαν να ακούγονται στο Ναγκόρνο Καραμπάχ μετά την ήττα από το Αζερμπαϊτζάν

H ήττα της Αρμενίας στο Ναγκόρνο Καραμπάχ όπως είναι φυσιολογικό αρχίζει να βγάζει και αντιρωσικά συναισθήματα.

Στην αυτοανακηρυγμένη Δημοκρατία του Ναγκόρνο Καραμπάχ, άρχισαν να εκδηλώνονται ανοιχτές κατηγορίες εναντίον της Ρωσίας.

Αυτό δήλωσε η Μάριαμ Αβαγκιάν που είναι συντονίστρια για τους πρόσφυγες. Οι διαμαρτυρόμενοι λένε ότι η απώλεια εδάφους θα μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αρνήθηκε να αναγνωρίσει την ύπαρξη της Δημοκρατίας στο Αρτσάχ και τώρα προσπαθεί να δικαιολογηθεί, κάτι το οποίο χαρακτηρίζεται ως πρόκληση.

«Η ανεξαρτησία της Δημοκρατίας του Αρτσάχ δεν αναγνωρίστηκε ούτε από τη Δημοκρατία της Αρμενίας. Αυτή είναι η εκτίμηση και η αιτιολόγηση από τον σημερινό Πρόεδρο της Ρωσίας για τη μεγάλη καταστροφή που συνέβη μετά τις 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Ναι, ακόμη και η Δημοκρατία της Αρμενίας, η οποία κηρύχθηκε ως εγγυητής της ασφάλειας του Αρτσάχ, δεν αναγνώρισε την ανεξαρτησία της Δημοκρατίας του Αρτσάχ. Ωστόσο, όπως μαρτυρούν τα γεγονότα των τελευταίων ετών, οι αρμενικές αρχές βρίσκονταν υπό συνεχή εξωτερικό έλεγχο: δεν έλαβαν τα απαραίτητα ζωτικά μέτρα, αλλά, καθοδηγούνται από αυτά που τους υπαγορεύονται από έξω », δήλωσε η Μάριαμ Αβαγκιάν, υπονοώντας ότι, λόγω της Ρωσίας, η Αρμενική πλευρά δεν αναγνώρισε επίσης η ύπαρξη της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι η δήλωση της Αβαγκιάν έγινε για δυσφήμιση της Ρωσίας, αλλά οι δηλώσεις δεν είναι μόνο για τους πολίτες του Αρτσάχ αλλά και τους πολίτες της Αρμενίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τώρα προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τη Ρωσία για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, αν και χάρη της Ρωσίας ο πόλεμος στην περιοχή ολοκληρώθηκε το συντομότερο δυνατόν και με σχετικά μικρές απώλειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.