Εισβολή στο Καπιτώλιο: Αυτή είναι η γυναίκα που πυροβολήθηκε (φωτο)

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Αυτή είναι η γυναίκα που πυροβολήθηκε (φωτο)

Η γυναίκα που σκοτώθηκε την Τετάρτη και συμμετείχε στην εισβολή στο Καπιτώλιο, πυροβολήθηκε από την αστυνομική δύναμη του Καπιτωλίου, ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ουάσινγκτον.

Πρόκειται για φλογερή υπερασπιστή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και ονομαζόταν Ashli Babbitt, ήταν πρώην στρατιωτικός και ζούσε στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο, στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο πρώην σύζυγός της επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα ήταν 35 ετών, λεγόταν Ashli Elizabeth Babbitt, και ήταν βετεράνος της Air Force.

Η γυναίκα βρέθηκε ανάμεσα στις ομάδες διαδηλωτών που έσπειραν το χάος στο Καπιτώλιο, τη στιγμή που οι εκπρόσωποι του έθνους επικύρωναν την εκλογική νίκη του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν.

«Αστυνομικοί με στολή, της υπηρεσίας του Καπιτωλίου, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους διαδηλωτές και κάποια στιγμή ένας εξ αυτών χρησιμοποίησε το όπλο του και την πυροβόλησε», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της υπηρεσίας Robert Contee. Πρόσθετε ότι διεξάγεται έρευνα γι’αυτό «το τραγικό γεγονός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρία άλλα άτομα, μια γυναίκα και δύο άνδρες, σκοτώθηκαν στα πέριξ του Καπιτωλίου, δήλωσε ο κ. Contee, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες, αν πρόκειται για συμμετέχοντες στην εισβολή ή για διαδηλωτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.