ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι συμβαίνει στο Βατικανό; Υπάρχει μπλακάουτ ή κάτι άλλο;

Τι συμβαίνει στο Βατικανό; Υπάρχει μπλακάουτ ή κάτι άλλο;

Οργιάζουν οι φήμες για το Βατικανό. Εχθές και σήμερα μιλούν για μπλακάουτ στην πόλη του Βατικανού. Όπως δείχνει η live cam στο Βατικανό επικρατεί σκοτάδι για δεύτερο βράδυ, ενώ κάποιοι μιλούν ότι απλά έχει τοποθετηθεί ένα φίλτρο μπροστά από την κάμερα, έτσι ώστε να γίνεται δυσδιάκριτο τι συμβαίνει μέσα στην πόλη.

https://twitter.com/YaCelacanto/status/1348366254546026503

Όλα αυτά ενώ ανακοινώθηκε σήμερα ότι ο προσωπικός ιατρός του Πάπα Φραγκίσκου πέθανε εχθές σε ηλικία 78 ετών, χτυπημένος από κορωνοϊό.

Ο Fabrizio Soccorsi, ήταν προσωπικός ιατρός του Πάπα από το 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Shaun50598334/status/1348394866275979267

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.