Φρίκη προκαλεί ο 24χρονος δολοφόνος ο οποίος έβγαλε τον 45χρονο άνδρα από κατάστημα στη Βρετανία για να τον χτυπήσει μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με την δικογραφία ο 24χρονος Christopher Walton έσπασε το σαγόνι, προκάλεσε κάταγμα στο ζυγωματικό και τη μύτη αλλά και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον 45χρονο Christopher Hardman.

Ο δικαστής που καταδίκασε σε ισόβια τον 24χρονο περιέγραψε ότι «ήταν ικανοποιημένος γιατί έκανε επίδειξη στους φίλους του για το πόσο άγριος μπορεί να είναι».

«Όποιος είδε το σοκαριστικό βίντεο από την κάμερα ασφαλείας θα δυσκολευόταν να καταλάβει όσα έκανες επί 10 λεπτά στο ανυπεράσπιστο θύμα σου που το μόνο που ήθελε ήταν να αγοράσει κάτι για φαγητό» είπε ακόμα ο δικαστής απευθυνόμενος στον 24χρονο.

Ο εισαγγελέας περιέγραψε τα χωρίς έλεος χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές του δράστη στο θύμα του αφού το έσυρε έξω από μπακάλικο απαιτώντας να του δώσει 20 ευρώ.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν, μάλιστα, πώς ο 24χρονος όχι μόνο έψαξε τις τσέπες του θύματός του αλλά όταν αυτό έδειξε να συνέρχεται συνέχισε να το χτυπάει με κλωτσιές και γροθιές μέχρι να μείνει αναίσθητο και τελικά νεκρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!