ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Συρία: Ισραηλινές επιθέσεις στην επαρχία Χάμα – Αναχαιτίστηκαν οι περισσότεροι πύραυλοι

Συρία: Ισραηλινές επιθέσεις στην επαρχία Χάμα – Αναχαιτίστηκαν οι περισσότεροι πύραυλοι

Οι δυνάμεις ασφαλείας της Συρίας, αντιτάχθηκαν στις ισραηλινές επιθέσεις στην επαρχία Χάμα, όπως αναφέρει η Novosti.rs επικαλούμενη τα κρατικά μέσα της Συρίας.

Η επίθεση έγινε σήμερα το πρωί στις 22 Ιανουαρίου περί τις 4:00 τοπική ώρα, όταν το Ισραήλ άρχισε να πυροδοτεί από τα αεροσκάφη του πυραύλους από την εναέρια περιοχή της Τρίπολης του βόρειου Λιβάνου, αναφέρει το Βαλκανικό περισκόπιο.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας μας αντιτάχθηκαν στους εχθρικούς πυραύλους και κατέρριψαν τους περισσότερους από αυτούς», ανέφερε η κρατική ειδησεογραφική υπηρεσία της Συρίας.

Σήμερα, επίσης, ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιθέσεις σε περιοχές όπου υπάρχει αναζωπύρωση του ‘Ισλαμικού κράτους’ στην έρημο Αλ Μαγιαντίν και ανατολικά ης Ντέιρ εζ Ζόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.