ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Ισραήλ απέλασε στην Αυστραλία δασκάλα: Κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά 74 κορίτσια

Το Ισραήλ απέλασε στην Αυστραλία δασκάλα: Κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά 74 κορίτσια

Δασκάλα στο Ισραήλ κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά 74 κορίτσια, ενώ εργαζόταν ως δασκάλα και και διευθύντρια ενός υπερορθοδόξου σχολείου στη Μελβούρνη.

Το Ισραήλ απέλασε την Μάλκα Λάιφερ, μια υπερορθόδοξη εβραία, πρώην διευθύντρια σχολείου, η οποία κατηγορείται για δεκάδες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης μαθητριών της στην Αυστραλία, ακόμη και για βιασμό, δίνοντας έτσι τέλος σε μια εξαετή δικαστική διαμάχη, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η Λάιφερ επιβιβάστηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε πτήση για την Αυστραλία, ώρες προτού το ισραηλινό αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κλείσει στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας της Covid-19.

Σύμφωνα με τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος 74 κοριτσιών.

Μετά τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον της στην Αυστραλία το 2008, η Λάιφερ και η οικογένειά της μετέβησαν στο Ισραήλ και εγκαταστάθηκαν στον εβραϊκό οικισμό Εμανουέλ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

Τον Δεκέμβριο, το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ απέρριψε την τελευταία έφεση που είχαν ασκήσει οι δικηγόροι της κατά της έκδοσής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.vimeo.com/500876670

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.