ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο δυστοπικός κόσμος που δημιουργούν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες: Φυλακές για αρνητές και ξενοδοχεία καραντίνας (φώτο-βίντεο)

Ο δυστοπικός κόσμος που δημιουργούν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες: Φυλακές για αρνητές και ξενοδοχεία καραντίνας (φώτο-βίντεο)

Στην Γερμανία δημιουργούν φυλακές για όσους αντιδρούν στις καραντίνες και στα μέσα για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα στο Schleswig-Holstein της Βόρειας Γερμανίας όσοι δεν υπακούν επανειλημμένα στις υποδείξεις των αρχών για καραντίνες κτλ τότε θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος χώρος ο οποίος θα λειτουργεί ως φυλακή.

Όπως μεταδίδει η έγκριτη εφημερίδα «BILD», η περιοχή Segeberg δημιούργησε φυλακή για τους «ταραχοποιούς του Covid19» στο πρώην κέντρο κράτησης ανηλίκων Moltsfelde.

«Αυτή είναι η τελευταία επιλογή για εμάς εάν κάποιος απλά δεν θέλει να συμμορφωθεί με τους κανόνες. Αλλά πρέπει να προηγηθούν πολλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο», λέει στην BILD, ο διοικητής της επαρχίας, Jan-Peter Schröder.

«Οι παραβάτες θα πρέπει να έχουν συλληφθεί αρκετές φορές από την αστυνομία επειδή εγκατάλειψαν την καραντίνα. Ακολουθεί η «ομιλία κινδύνου», όπου αξιωματούχοι προειδοποιούν τον πολίτη. Εάν ούτε αυτό λειτουργήσει, τότε το περιφερειακό δικαστήριο έχει την τελευταία λέξη. Κάθε επαρχία στο Schleswig-Holstein μπορεί να χρησιμοποιήσει την εγκατάσταση για τέτοιες περιπτώσεις», είπε ο Schroeder.

Εκείνοι που θα μπουν στην φυλακή κορωνοϊού θα έχουν δυσάρεστες μέρες μπροστά τους: Διατίθενται δωμάτια δώδεκα τετραγωνικών μέτρων. Συνταξιούχοι αστυνομικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι φροντίζουν τους κρατούμενους σε ένα σύστημα τριών βαρδιών.

Η φυλακή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο.

Ξενοδοχεία καραντίνας ετοιμάζει η Αγγλία

Η Βρετανία είναι η τελευταία χρόνια που δημιούργησε ξενοδοχεία καραντίνας για όσους φτάνουν από το εξωτερικό. Σύμφωνα με το RT τα ξενοδοχεία καραντίνας θα ξεκινήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Δευτέρα.

Σε αυτά θα διαμένουν όσοι έρχονται στη χώρα από τις «κόκκινες» χώρες και θα παραμένουν εκεί για 10 ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.