ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Μπάιντεν για συνομιλία με Πούτιν: «Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε»

Μπάιντεν για συνομιλία με Πούτιν: «Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε»

Με μια σύντομη ατάκα απάντησε ο Τζο Μπάιντεν σε ερώτηση δημοσιογράφου έξω από τον Λευκό Οίκο, σχετικά με την πρόταση που του απηύθυνε ο Βλαντίμιρ Πούτιν να συνομιλήσουν ζωντανά, σε μια «online» συνάντηση.

«Είμαι βέβαιος ότι θα μιλήσουμε κάποια στιγμή» είπε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, στη διάρκεια της αναχώρησής του από τον Λευκό Οίκο για την Ατλάντα, όπου έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με αξιωματούχους Ασιατικής – Αμερικανικής καταγωγής, μετά από τα θανατηφόρα περιστατικά με πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξακολουθεί να ελπίζει σε δημόσια συνομιλία με τον Τζο Μπάιντεν για να ξεδιαλύνει την κατάσταση μεταξύ των δύο προέδρων μετά την κατηγορία του ηγέτη των ΗΠΑ σε βάρος του ότι είναι «δολοφόνος», σύμφωνα με όσα είπε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Λευκός Οίκος απέρριψε την αρχική πρόταση του Πούτιν, που έγινε αργά την Πέμπτη. Ωστόσο, ο Πεσκόφ είπε ότι η Ρωσία προχωρά σε επίσημο αίτημα προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την επαφή των δυο ηγετών σε «οποιαδήποτε στιγμή θεωρήσει κατάλληλη ο πρόεδρος των ΗΠΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.