ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανεβαίνει το θερμόμετρο: 4 Ουκρανοί στρατιωτικοί νεκροί στο Ντονμπάς – Μια μεραρχία Ρώσων αλεξιπτωτιστών στην Κριμαία

Ανεβαίνει το θερμόμετρο: 4 Ουκρανοί στρατιωτικοί νεκροί στο Ντονμπάς – Μια μεραρχία Ρώσων αλεξιπτωτιστών στην Κριμαία

Οι Ουκρανοί μετρούν 4 νεκρούς και 2 τραυματίες σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της χώρας. Το κλίμα στο Ντονμπάς είναι τεταμένο και πλέον μετά την υπογραφή του διατάγματος από τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι περί έγκρισης του σχεδίου άμυνας της χώρας αλλά και της περιοχής της ανατολικής Ουκρανίας όλοι είναι με το δέχτυλο στην σκανδάλη.

Την ίδια στιγμή οι ρωσικές δυνάμεις ενισχύουν τις θέσεις τους στην Κριμαία καθώς η δύναμη εκεί έφτασε να αριθμεί μια ολόκληρη μεραρχία αλεξιπτωτιστών (την 76η) ενώ έχει αναδιοργανωθεί και στην Θεοδοσία βρίσκεται και το 56ο σύνταγμα αεροπορίας στρατού.

Το Κίεβο μετά τις σημερινές απώλειες εξέφρασε φόβους για κατάληψη των ουκρανικών θέσεων από ρωσικές ή ρωσοφωνικές δυνάμεις.

Η Ουκρανία φοβάται ρωσικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον δυνάμεων της στο Ντονμπάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κίεβο μετέφερε πέντε πυροβολαρχίες S-300 (κάθε τύπου, έχουν υποστεί απλές τροποποιήσεις και συντήρηση) κοντά στην γραμμή επαφής στο Ντονμπάς.

Επιπλέον ο Ουκρανός πρόεδρος κάλεσε και ζήτησε στήριξη από την ομάδα της “Νορμανδίας” ενώ εκεί κατήγγειλε και ρωσική επιθετικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.