Σοκαριστικό έγκλημα στην Βραζιλία – Συμμορία βιντεοσκόπησε τον φόνο και τον διαμελισμό 21χρονης (βίντεο)

Σοκαριστικό έγκλημα στην Βραζιλία – Συμμορία βιντεοσκόπησε τον φόνο και τον διαμελισμό 21χρονης (βίντεο)

Φρίκη έχει προκαλέσει ένα έγκλημα που έλαβε χώρα στην Βραζιλία, όπου μία συμμορία βιντεοσκόπησε τον φόνο μιας κοπέλας, τον διαμέλισμό του πτώματός της και την κατάληξή της μέσα σε μια βαλίτσα.

Η 21χρονη Gabriela Lima Santana δηλώθηκε εξαφανισμένη στις 13 Μαρτίου. Δύο βδομάδες πιο πριν όμως, η αστυνομία έλαβε το βίντεο με τον διαμελισμό μιας γυναίκας σε ένα μπάνιο, που συνδέουν πια με την 21χρονη.

Η σορός της εντοπίστηκε στις 24 Μαρτίου από δημοτικό υπάλληλο της πόλης Capao da Canoa στα νότια της χώρας, έναν χειριστή εκσκαφέα.

Την ώρα που έσκαβε σε ένα χαντάκι με νερό, αποκαλύφθηκε ένα χέρι να βγαίνει από μια βαλίτσα. Μέσα της εντοπίστηκαν τμήματα από το κρανίο, τον κορμό και τα πόδια του θύματος, αλλά και μαχαίρια και πριόνια. Μέσα στη βαλίτσα υπήρχαν και πέτρες, για να παραμένει βυθισμένη στο νερό.

Τη Santana αναγνώρισαν από τα δακτυλικά αποτυπώματα και ένα τατουάζ που συνδέεται με μαφιόζικη οργάνωση. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών υποπτεύεται η αστυνομία.

Στο βίντεο που έφτασε στην αστυνομία, άγνωστο πώς, ο άντρας που διαμελούσε το πτώμα χαμογελούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί, ένας 49χρονος που εμφανίζεται στο βίντεο και ένας 23χρονος που κρατούσε την κάμερα. Η αστυνομία αναζητεί τουλάχιστον άλλους δύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.