ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγαλειώδης διαδήλωση κατά του lockdown και των πιστοποιητικών εμβολιασμού στο Λονδίνο (βίντεο)

Μεγαλειώδης διαδήλωση κατά του lockdown και των πιστοποιητικών εμβολιασμού στο Λονδίνο (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, διαδήλωση κατά του lockdown και των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού στο Λονδίνο.

Η μεγάλη συγκέντρωση έγινε στο Hyde Park, ενώ όπως δείχνουν βίντεο, χιλιάδες διαδηλωτές μετέχουν φωνάζοντας «Ελευθερία».

https://twitter.com/SubjectAccesss/status/1385940890078879745

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πλακάτ διαμαρτυρίας, τόσο κατά των περιοριστικών μέτρων, αλλά και κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

ΟΙ διαδηλωτές (ανάμεσα σε αυτούς και ο μεγαλύτερος αδελφός του αρχηγού των Εργατικών Τ.Κόρμπιν) σημειώνουν: “Η Ελευθερία είναι δικαίωμα όχι προνόμιο” σε μια ευθεία βολή κατά των όσων υποστηρίζουν τα πιστοποιητικά.

Ένας άλλος δήλωσε: “Δεν μπορείτε να μας κοροϊδεύετε”.

Η συγκέντρωση είναι μεγάλου όγκου και φέρει το όνομα “Ενότητα για την Ελευθερία” ενώ κυριλοκτικά ορισμένοι κεντρικοί δ΄ρομοι έχουν κατακλυστεί με την αστυνομία να ενισχύει συνεχώς και αυτή τις δυνάμεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.