ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ναυτικό αποκλεισμό στη Γάζα ανακοίνωσε το Ισραήλ

Ναυτικό αποκλεισμό στη Γάζα ανακοίνωσε το Ισραήλ

Το Ισραήλ ανακοίνωσε το κλείσιμο της θάλασσας της Λωρίδας της Γάζας στους ψαράδες, ξεκινώντας από σήμερα μέχρι νεωτέρας, μετά από αρκετές ρουκέτες από τη Λωρίδα προς το νότιο Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

«Μετά από διαβουλεύσεις για την ασφάλεια υπό το φως της συνεχιζόμενης εκτόξευσης πυραύλων από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ, ο Συντονιστής Κυβερνητικών Δραστηριοτήτων στα Εδάφη, Γκασάν Αλαϊγιάν, ανακοινώνει ότι η απόσταση της αλιείας θα μειωθεί στο μηδέν και θα κλείσει εντελώς, από σήμερα μέχρι νεωτέρας».

Πρόσθεσε: «Η απόφαση ελήφθη υπό το φως των επανειλημμένων τρομοκρατικών πράξεων που προέρχονταν από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον των πολιτών του κράτους του Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες αποτελούν παραβίαση της ισραηλινής κυριαρχίας».

«Το κίνημα (Χαμάς) φέρει την ευθύνη για ό, τι συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας που ξεκινά από αυτό και τις επιπτώσεις των πράξεων βίας που διαπράττονται εναντίον των πολιτών του Ισραήλ».

Παλαιστινιακές φατρίες ανακοίνωσαν ότι είχαν ρίξει ρουκέτες στο πλαίσιο των διαμαρτυριών ενάντια σε αυτό που συμβαίνει στην Ιερουσαλήμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ισραηλινή αστυνομία αφαίρεσε τα οδοφράγματα στην περιοχή Μπαμ αλ Αμούντ , μία από τις πύλες της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ, μετά από παλαιστινιακές διαδηλώσεις που διήρκεσαν 13 ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.