ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης από τις συγκρούσεις με τους Παλαιστινίους

Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης από τις συγκρούσεις με τους Παλαιστινίους

Έπειτα από μια νύχτα που σημαδεύτηκε από βομβαρδισμούς, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα πως τα ξημερώματα ολοκλήρωσε νέα ευρεία «σειρά επιδρομών», πλήττοντας ιδίως «κατοικίες που ανήκαν σε ανώτερα στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς».

Παράλληλα ανακοινώθηκε ο θάνατος ενός Ισραηλινού στρατιώτη 21 ετών ο οποίος είναι και ο πρώτος νεκρός του ισραηλινού Στρατού από την έναρξη της νέας σύγκρουσης Ισραήλ και Παλαιστινίων.

Το ισλαμιστικό κίνημα ανέφερε ότι «διαδοχικά πλήγματα» είχαν αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το γενικό αρχηγείο της Αστυνομίας στη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς να διευκρινίσει εάν υπήρξαν θύματα.

Τα νέα πλήγματα, τα πιο εκτεταμένα μετά τον πόλεμο του 2014 στην περιοχή, ακολούθησαν την εκτόξευση εκατοντάδων ρουκετών τη νύχτα – «χιλίων και πλέον», κατά τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού Τζόναθαν Κόνρικους, εκ των οποίων 850 αναχαιτίστηκαν- εναντίον της επικράτειας του Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από μια πρώτη ομοβροντία ρουκετών που εκτοξεύθηκαν προς την κατεύθυνση του Τελ Αβίβ το βράδυ χθες Τρίτη, η Χαμάς ανέφερε τη νύχτα πως εκτόξευσε άλλους 220 πυραύλους εναντίον του Τελ Αβίβ και της Μπερσέβα (νότια), όπου ήχησαν οι σειρήνες της αεράμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.