ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Νετανιάχου για Τουρκία: «Παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην Γάζα» – Νέο μπαράζ ρουκετών από τη Χαμάς (βίντεο)

Γ.Νετανιάχου για Τουρκία: «Παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην Γάζα» – Νέο μπαράζ ρουκετών από τη Χαμάς (βίντεο)

Απάντηση έδωσε στην Τουρκία ο γιός του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ο Yair Netanyahu, ο οποίος είναι γνωστός και άλλες φορές για τις σκληρές δηλώσεις του κατά της Τουρκίας.

Μετά τις διαδηλώσεις κατά του Ισραήλ στην Άγκυρα και τις δηλώσεις Τούρκων απόστρατων καλώντας για τη δημιουργία ενός «ισλαμικού ΝΑΤΟ» που θα φέρει στρατιωτικές δυνάμεις των μουσουλμανικών χωρών να αναπτυχθούν στην Παλαιστίνη αλλά και την πρόταση Ερντογάν σε Πούτιν να σταλεί «κοινή στρατιωτική δύναμη προστασίας των Παλαιστινίων στην Γάζα» (βέβαια εδώ διαφοροποιείται από το ισλαμικό ΝΑΤΟ), ο γιoς του ισραηλινού πρωθυπουργού απάντησε στους Άραβες που θεωρούν την Τουρκία σύμμαχο λέγοντας:

«Άραβες, η Τουρκία δεν είναι φίλος σας. Παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι», ανέφερε σε απατώντας σε ένα άλλο twit Τούρκου χρήστη όπου εμφανίζεται η οθωμανική αυτοκρατορία και τα εδάφη που κατείχε, με τις λέξεις: «Σίγουρα ερχόμαστε»

Παράλληλα ο Yair Netanyahu αναφέρει σε άλλο twit ότι το πρόβλημα είναι ότι οι Ισραηλινοί διοικητές διστάζουν να απαντήσουν με πυρά κατά των Παλαιστινίων επειδή φοβούνται ότι την επόμενη ημέρα θα συρθούν στα ισραηλινά δικαστήρια κατηγορούμενοι για εγκλήματα κατά αμάχων, καλώντας ταυτόχρονα να μπει ο Στρστός στις ισραηλινές πόλεις για να προστατέψει τους Ισραηλινούς.

Στο μεταξύ η Χαμάς ξεκίνησε στις 21:00 τη νέα της πυραυλική επίθεση όπως την είχε προαναγγείλει μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο. Η επίθεση είναι πάντως μικρότερης έκτασης από την χθεσινή κατά την οποία ερρίφθησαν στο Τελ Αβίβ μόνο, πάνω από 400 ρουκέτες.

απόψε το βράδυ οι σειρήνες ήχησαν και πάλι στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωνε μέσω twitter ότι ξεκίνησε μία νέα πυραυλική επίθεση από την Χαμάς.

Ήδη, όπως μετέδωσε η Τζερούσαλεμ Ποστ, ένα παιδί 6 ετών σκοτώθηκε από πύραυλο της Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/guyelster/status/1392551480318730243

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.