ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Σαμπαλένκα: Αυτοκτονία η αιτία θανάτου του συντρόφου της – Δεν πέθανε από θρόμβωση

Ανατροπή στην υπόθεση

Α.Σαμπαλένκα: Αυτοκτονία η αιτία θανάτου του συντρόφου της – Δεν πέθανε από θρόμβωση

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα, Κονσταντίν Κολτσόφ δεν πέθανε από θρόμβωση αλλά αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία του Μαϊάμι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, αλλά και το σενάριο περί θρόμβωσης.

«Σύμφωνα με τους ερευνητές τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024, περίπου στις 12:39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική ομάδα του Bal Harbor στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, 9703 Collins Avenue, για έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Αστυνομικό Τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ και το Γραφείο Ανθρωποκτονιών, απάντησε και ανέλαβε τη διερεύνηση της φαινομενικής αυτοκτονίας του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ… Δεν υπάρχει υποψία ανθρωποκτονίας», ανέφερε η αστυνομία στο CNN.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.