ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αγγλία: Συνελήφθη στο Χίθροου 60χρονος άνδρας που μετέφερε ουράνιο από το Πακιστάν

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Απρίλιο

Αγγλία: Συνελήφθη στο Χίθροου 60χρονος άνδρας που μετέφερε ουράνιο από το Πακιστάν

Ένας άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας σχετικά με την ανεύρεση μικρής ποσότητας ουρανίου στο αεροδρόμιο του Χίθροου, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, συνελήφθη στο πλαίσιο του αντιτρομοκρατικού νόμου, μέρος του οποίου αφορά την κτήση και παρασκευή ραδιολογικού υλικού. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Απρίλιο.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/1) ότι έρευνα διεξάγεται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά την κατάσχεση στις 29 Δεκεμβρίου μικρής ποσότητας ουρανίου σε πακέτο στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Το βρετανικό ταμπλόιντ The Sun ανέφερε ότι το πακέτο προερχόταν από το Πακιστάν και έφθασε στην Αγγλία με αεροπλάνο που προερχόταν από το Ομάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.