ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγία Πετρούπολη: Παραμένει στη φυλακή η Ντάρια Τρεπόβα για τη βομβιστική επίθεση σε καφετέρια

Η Τρεπόβα ισχυρίζεται ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες

Αγία Πετρούπολη: Παραμένει στη φυλακή η Ντάρια Τρεπόβα για τη βομβιστική επίθεση σε καφετέρια

Ρωσικό δικαστήριο απέρριψε σήμερα το αίτημα να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση η 26χρονη Ντάρια Τρέποβα, η οποία κατηγορείται για τρομοκρατία με αφορμή τη βομβιστική επίθεση από την οποία σκοτώθηκε στις αρχές Απριλίου ο μπλόγκερ Βλαντλέν Τατάρσκι, από έκρηξη βόμβας στην Αγία Πετρούπολη.

Εισαγγελείς έχουν απαγγείλει κατηγορίες εις βάρος της 26χρονης για τη δολοφονία του Βλάντλεν Τατάρσκι, το αληθινό όνομα του οποίου ήταν Μαξίμ Φόμιν, δίνοντάς του ένα αγαλματίδιο το οποίο είχε μέσα του κρυμμένα εκρηκτικά στη διάρκεια ομιλίας του σε ένα καφέ της Αγίας Πετρούπολης στις 2 Απριλίου.

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι η γυναίκα εργαζόταν για λογαριασμό μια φιλοουκρανικής οργάνωσης με διασυνδέσεις με τον φυλακισμένο Αλεξέι Ναβάλνι και της απήγγειλαν κατηγορίες που σχετίζονται με την τρομοκρατία.

Δικαστήριο της Μόσχας σήμερα απέρριψε το αίτημα της Τρεπόβα κατά της προσωρινής της κράτησης μέχρι να γίνει η δίκη, δηλαδή τουλάχιστον μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Το αίτημα ήταν διαδικαστικό και δεν αφορούσε την ουσία των κατηγοριών εις βάρος της.

Η Τρεπόβα ισχυρίζεται ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες της επίθεσης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS από το δικαστήριο.

Πάνω από 40 άλλοι τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σύζυγος της Τρεπόβα είχε δηλώσει σε ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας ότι εκτιμά πως η γυναίκα είχε εξαπατηθεί και ότι δεν γνώριζε πως το αγαλματίδιο που της είχαν πει να παραδώσει περιείχε εκρηκτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.