ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγωγή 28,4 δισεκατομμυρίων ρουβλίων της ρωσικής βιομηχανίας GAZ κατά της Volkswagen

Ο πιθανός σκοπός αυτών των αγωγών είναι η εξαγορά της υπόλοιπης περιουσίας της Volkswagen στη Ρωσία από τον όμιλο GAZ

Αγωγή 28,4 δισεκατομμυρίων ρουβλίων της ρωσικής βιομηχανίας GAZ κατά της Volkswagen

Η ρωσική βιομηχανία GAZ (Gorkovsky avtomobilny zavod) κατέθεσε την αγωγή κατά του Γερμανικού γίγαντα, για αθέτηση των όρων του συμβολαίου, κατά την αποχώρηση της.

Η GAZ πιστεύει ότι η απόφαση της Volkswagen να αναστείλει μονομερώς τους όρους των συμβολαίων οδήγησε σε απώλειες και προηγουμένως έχει καταθέσει αξίωση για 15,5 δισεκατομμύρια ρούβλια.

Μια νέα αξίωση τόσο μεγάλου ποσού δεσμεύει αυτόματα την περιουσία του εναγόμενου, το στοιχείο της οποίας είναι ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης στην Καλούγκα με δυναμικότητα παραγωγής 225.000 αυτοκινήτων ετησίως, ασφαλιστικά περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα.

Πιθανώς, ο σκοπός αυτών των αγωγών είναι η εξαγορά της υπόλοιπης περιουσίας της Volkswagen στη Ρωσία από τον όμιλο GAZ, η οποία θα αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στη ρωσική αγορά αυτοκινήτου και θα γίνει πιθανός “στόχος” για τη συναρμολόγηση αυτοκινήτων από κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.