Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

«Αγρίεψε» η Εσθονία: «Είμαστε έτοιμοι να μπούμε μέσα μαζί με τους “πρόθυμους” για να βοηθήσουμε την Ουκρανία»

Δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της χώρας

«Αγρίεψε» η Εσθονία: «Είμαστε έτοιμοι να μπούμε μέσα μαζί με τους “πρόθυμους” για να βοηθήσουμε την Ουκρανία»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Εσθονίας Margus Tsahkna έκανε δηλώσεις, δηλώνοντας πλήρη ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για πόλεμο με την Ρωσία.

Όπως δήλωσε οι κυρώσεις σε συνδυασμό με την κλοπή των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στην Ευρώπη είτε το ένα σκέλος της πίεσης στην Ρωσία.

Το άλλο είναι η παροχή εγγυήσεων στην Ουκρανία. Επειδή η ένταξή της στο ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή αυτή την ώρα η Εσθονία είναι έτοιμη «να μπει μεσα» (στην Ουκρανία) ΄βάσει εγγυήσεων ασφαλείας που θα δοθούν στο Κίεβο και που θα έχουν ρήτρες ανάλογες με το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.