ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αίσιο τέλος για εργάτες που είχαν εγκλωβιστεί σε ορυχείο στη Κολομβία: Διασώθηκαν και οι εννέα άνθρωποι 

Οι διασώστες κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί τους αργά στο απόγευμα της Τετάρτης και να τους παράσχουν αέρα

Αίσιο τέλος για εργάτες που είχαν εγκλωβιστεί σε ορυχείο στη Κολομβία: Διασώθηκαν και οι εννέα άνθρωποι 

Οι εννέα ανθρακωρύχοι που είχαν παγιδευτεί από την Τετάρτη σε παράνομο ανθρακωρυχείο στην κεντρική Κολομβία μετά την κατάρρευση τμήματός του διασώθηκαν.

Οι εννέα εργαζόμενοι είχαν εγκλωβιστεί στο ορυχείο Ελ Μπόσκε, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Λενγκασάκε, στην επαρχία Κουντιναμάρκα, όπως σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr.

Έίναι ζωντανοί και «καλά στην υγεία τους», ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αρμόδιος δημόσιος οργανισμός για τις επιχειρήσεις διάσωσης.

Οι διασώστες κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί τους αργά στο απόγευμα της Τετάρτης και να τους παράσχουν αέρα.

Η Κολομβία, η τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής, κατέγραψε το 2021 συνολικά 148 θανάτους εργαζομένων σε δυστυχήματα σε ορυχεία και μεταλλεία. Το πετρέλαιο και τα ορυκτά είναι τα βασικά της εξαγωγικά είδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Μεξικό, οι αρχές εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχουν κανένα νέο από τους 10 ανθρακωρύχους που παγιδεύτηκαν σε ορυχείο στο βόρειο τμήμα της χώρας, το οποίο πλημμύρισε ξαφνικά έπειτα από εργασίες εκσκαφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.