ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άλεκ Μπάλντουιν: Μπορεί να κληθεί ξανά στο δικαστήριο για τη δολοφονία της Χαλίνα Χάτσινς

Το δυστύχημα συνέβη τον Οκτώβριο του 2021 στο κινηματογραφικό σετ της ταινίας γουέστερν «Rust»

Άλεκ Μπάλντουιν: Μπορεί να κληθεί ξανά στο δικαστήριο για τη δολοφονία της Χαλίνα Χάτσινς

Μπορεί οι ποινικές κατηγορίες κατά του Άλεκ Μπάλντουιν για την υπόθεση του θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς να έχουν αποσυρθεί, ωστόσο, μπορεί να κληθεί ξανά στο δικαστήριο για τη δολοφονία της κινηματογραφίστριας στα γυρίσματα του «Rust».

Όπως αναφέρει το People, μια ιατροδικαστική έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σκανδάλη του περίστροφου Colt .45 – που αποδείχθηκε ότι περιείχε πραγματικές σφαίρες – πρέπει να έχει τραβηχτεί «επαρκώς» για να προκαλέσει το ατύχημα.

«Παρόλο που ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι τράβηξε τη σκανδάλη, δεδομένων των δοκιμών, των ευρημάτων και των παρατηρήσεων, η σκανδάλη πρέπει να τραβήχτηκε αρκετά ώστε να απελευθερώσει σφαίρα από το περίστροφο», γράφει η αναφορά που υπογράφουν οι Lucien Haag και Mike Haag, οι οποίοι προσλήφθηκαν από την Πολιτεία του Νέου Μεξικού.

«Αυτό το θανατηφόρο περιστατικό ήταν η συνέπεια της χειροκίνητης απόσυρσης της σκανδάλης στην πλήρως προς τα πίσω και κυρτωμένη θέση της, ακολουθούμενη, σε κάποιο σημείο, από το τράβηγμα ή το πάτημά της προς τα πίσω».

Το δυστύχημα συνέβη τον Οκτώβριο του 2021 στο κινηματογραφικό σετ της ταινίας γουέστερν «Rust» και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της 42χρονης Χαλίνα Χάτσινς και τον τραυματισμό του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

Ο 65χρονος ηθοποιός και παραγωγός είχε βρεθεί, τότε, αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, από τις οποίες ωστόσο απαλλάχθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

«Δεν πάτησα τη σκανδάλη. Ποτέ δεν θα έστρεψα το όπλο σε κάποιον και δεν θα πάτησα τη σκανδάλη πάνω του, ποτέ», είχε πει σε συνέντευξή του τον Δεκέμβριο του 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οπλονόμος της ταινίας, Hannah Gutierrez-Reed, κατηγορήθηκε επίσης για ανθρωποκτονία εξ αμελείες, ενώ ο βοηθός σκηνοθέτη David Halls ομολόγησε την ενοχή του για πλημμέλημα για χρήση θανατηφόρου όπλου από αμέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.