ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αμετακίνητη η Μόσχα για τα πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία: «Δεν αλλάζουμε τα σχέδιά μας» λέει ο Ντμίτρι Πεσκόφ

«Μια τέτοια αντίδραση από τη Δύση σίγουρα δεν μπορεί να επηρεάσει τα σχέδια της Ρωσίας» δήλωσε ο Πεσκόφ

Αμετακίνητη η Μόσχα για τα πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία: «Δεν αλλάζουμε τα σχέδιά μας» λέει ο Ντμίτρι Πεσκόφ

Η αντίδραση της Δύσης δεν θα επηρεάσει τα σχέδια για την ανάπτυξη τακτικών πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Μια τέτοια αντίδραση [από τη Δύση] σίγουρα δεν μπορεί να επηρεάσει τα σχέδια της Ρωσίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, υπενθυμίζοντας ότι ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους Βλαντίμιρ Πούτιν «εξήγησε τα πάντα στις δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξή του το Σάββατο». «Δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσουμε σε αυτό», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Νωρίτερα, ο Πούτιν είχε δηλώσει ότι η Ρωσία θα αναπτύξει τα τακτικά πυρηνικά της όπλα στη Λευκορωσία κατόπιν αιτήματος της λευκορωσικής πλευράς, όπως κάνουν εδώ και καιρό οι Ηνωμένες Πολιτείες στο έδαφος των συμμάχων τους.

Η Μόσχα έχει ήδη παραδώσει στο Μινσκ το συγκρότημα Iskander, το οποίο μπορεί να αποτελέσει φορέα πυρηνικών όπλων, και η κατασκευή μιας εγκατάστασης αποθήκευσης τακτικών πυρηνικών όπλων στο έδαφος της δημοκρατίας θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουλίου, είπε.

Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι ο Λευκορώσος ομόλογός του Αλεξάντερ Λουκασένκο έχει θέσει εδώ και καιρό το ζήτημα της ανάπτυξης ρωσικών τακτικών πυρηνικών όπλων στο έδαφος της Λευκορωσίας.

Ο Ρώσος ηγέτης επεσήμανε ότι η συμφωνία με τη Λευκορωσία δεν παραβιάζει τις διεθνείς δεσμεύσεις για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.