ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Andrey Gurulyov: «Το Λονδίνο θα βομβαρδιστεί πρώτο εάν φτάσουμε στον Γ΄ΠΠ»

«Για να φτάσουμε στον Γ΄ΠΠ πρέπει το ΝΑΤΟ να αποκλείσει το Καλίνινγκραντ»

Andrey Gurulyov: «Το Λονδίνο θα βομβαρδιστεί πρώτο εάν φτάσουμε στον Γ΄ΠΠ»

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο πολιτικός της Ρωσικής Δούμας και στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Andrey Gurulyov.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Channel 1 της Ρωσίας τόνισε μεταξύ άλλων πως  «το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου».

Μάλιστα πρόσθεσε πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε ο «αποκλεισμός» του Καλίνινγκραντ να οδηγήσει σε Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την ομάδα των διαστημικών δορυφόρων του εχθρού κατά την πρώτη αεροπορική επιχείρηση», δήλωσε ο Gurulyov.

«Κανείς δεν θα νοιαστεί αν είναι Αμερικανοί ή Βρετανοί. Θα τους βλέπουμε όλους ως μέλη του ΝΑΤΟ», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεύτερον, θα μετριάσουμε ολόκληρο το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, παντού και 100% και τρίτον, σίγουρα δεν θα ξεκινήσουμε από τη Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο. Το πρώτο που θα χτυπηθεί πάντως θα είναι το Λονδίνο», επεσήμανε ακόμη λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο θα συμβεί  επειδή «είναι ξεκάθαρο ότι η απειλή για τον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.