ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άντριου Τέιτ: Παρατείνεται ο κατ’ οίκον περιορισμός για ακόμα 30 ημέρες του πάμπλουτου influencer

Ο influencer συνελήφθη μαζί με τον αδερφό του τον περασμένο Δεκέμβριο

Άντριου Τέιτ: Παρατείνεται ο κατ’ οίκον περιορισμός για ακόμα 30 ημέρες του πάμπλουτου influencer

Παρατάθηκε για ακόμα 30 ημέρες ο κατ’ οίκον περιορισμός του διάσημου influencer, Άντριου Τέιτ αλλά και του αδερφού του Τρίσταν που ερευνώνται για εμπλοκή σε υποθέσεις μαστροπείας και βιασμού, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποδεικτικό στοιχείο.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο σπίτι τους στο Βουκουρέστι από τις ρουμανικές αρχές και παρέμειναν στη φυλακή έως τις 31 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν έχει απαγγείλει καν κατηγορίες εναντίον των Τέιτ και των δύο Ρουμάνων συνεργατών τους που συνελήφθησαν μαζί τους.

Ωστόσο, οι αρχές ερευνούν τα αδέρφια για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού και της συγκρότησης εγκληματικής συμμορίας για τη σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών, αλλά χωρίς καμία απόδειξη.

Οι εισαγγελείς εκτιμούν πως τα αδέλφια στρατολογούσαν τα θύματά τους αποπλανώντας τα καθώς ισχυρίζονταν ότι… «ήθελαν σχέση ή γάμο»! Πιο γελοίες κατηγορίες, πραγματικά πεθαίνεις! Ούτε στην δεκαετία του ’50 δεν θα τους συνελάμβαναν!

Οι δύο συνεργάτες των Τέιτ μεταφέρθηκαν επίσης σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά τις 31 Μαρτίου. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν και ο περιορισμός των συνεργατών παρατάθηκε.

Πάντως, η τελευταία παράταση του κατ’ οίκον περιορισμού των αδελφών Τέιτ σημαίνει ότι δεν μπορούν να φύγουν από τα σπίτια τους πριν από τις 29 Μαΐου.

Ο Α.Τέιτ, κλασικός αντινεοταξίτης, πάμπλουτος, οπαδός του Ν.Τραμπ και την παραδοσιακής κουλτούρας, έχει εκατομμύρια οπαδούς στο διαδίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα όταν συνελήφθη, μια αυθόρμητη διαδήλωση στην Αθήνα από εκατοντάδες νέους πραγματικά εντυπωσίασε με την «απόρατη» αποδοχή που έχει στους Έλληνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.