ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αποφυλακίστηκε η απατεώνισσα του Instagram Άννα Σόροκιν και νοίκιασε σπίτι στο Μανχάταν

Η 31χρονη Γερμανίδα κληρονόμος απαγορεύεται να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αποφυλακίστηκε η απατεώνισσα του Instagram Άννα Σόροκιν και νοίκιασε σπίτι στο Μανχάταν

Η απατεώνισσα του Instagram Άννα Σόροκιν αποφυλακίστηκε την Παρασκευή. Η 31χρονη Γερμανίδα κληρονόμος, η οποία έγινε σειρά “Inventing Anna” του Netflix , αφέθηκε ελεύθερη από το σωφρονιστικό ίδρυμα της κομητείας Όραντζ στο Γκόσεν και οδηγήθηκε με ένα λευκό φορτηγό στα κεντρικά γραφεία του FBI στο Μανχάταν για να συμπληρώσει έγγραφα, ανέφεραν πηγές.

Από την Σόροκιν ζητήθηκε να προσκομίσει έντυπα που να περιγράφουν με ποιον και που θα μείνει υπό τους όρους του κατ’ οίκον περιορισμού της, σύμφωνα με πηγές των αρχών επιβολής του νόμου.

Η 31χρονη, η οποία για χρόνια εξαπατούσε πλούσιους της Νέας Υόρκης υποδυόμενος μια ψεύτικη κληρονόμο με την ονομασία «Άννα Ντέλβι» – απαγορεύεται να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πρέπει να παραμείνει σε 24ωρο κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική παρακολούθηση, εκτός από την καταβολή εγγύησης 10.000 δολαρίων, σύμφωνα με την εντολή του δικαστή.

Σύμφωνα με την Page Six βρήκε να μείνει στο κέντρο του Μανχάταν κατά τη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού της και το ενοίκιο που έχει πληρώσει προκαταβολικά για τους τρεις από τους έξι μήνες μίσθωσης είναι σχεδόν 5.000 δολάρια.

Η απατεώνισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκε τα χρήματα της εγγύησης και του ενοικίου από τις διαδικτυακές πωλήσεις έργων τέχνης της. Ωστόσο μετά την απόφαση του δικαστή Μετανάστευσης των ΗΠΑ Τσαρλς Κόνροι, πλέον θα πρέπει να βρει έναν άλλο τρόπο για να προωθήσει τη δουλειά της τώρα που είναι εκτός φυλακής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος της, Ντάνκαν Λέβιν, δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου να απελευθερώσει την Άννα Σόροκιν. «Ο δικαστής δικαίως αναγνώρισε ότι η Άννα δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινότητα», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.