ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα σκελετού που εντοπίστηκε πριν 40 χρόνια – Θρίλερ με την αναζήτηση του δολοφόνου

Πρόκειται για έναν κάτοικο του Ρόουντ Άιλαντ που είχε έντονη κόντρα και καβγάδες με έναν άλλο άνδρα

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα σκελετού που εντοπίστηκε πριν 40 χρόνια – Θρίλερ με την αναζήτηση του δολοφόνου

Πριν από λίγες ημέρες ταυτοποιήθηκε ένας σκελετός που βρέθηκε σε έναν αυτοκινητόδρομο πριν από σχεδόν 40 χρόνια.

Πρόκειται για έναν κάτοικο του Ρόουντ Άιλαντ που είχε έντονη κόντρα και καβγάδες με έναν άλλο άνδρα αφού άρχισε να βγαίνει με την πρώην κοπέλα του, δήλωσαν οι εισαγγελείς την Τρίτη. Όμως δεν έχει γίνει γνωστός ο δολοφόνος.

Τα λείψανα του Keith Olson αναγνωρίστηκαν μετά την εύρεση των λειψάνων του στις 8 Απριλίου 1985, από έναν οδηγό που ταξίδευε κατά μήκος του Interstate 195 στο Fairhaven της Μασαχουσέτης, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Μπρίστολ. Ο τότε 27χρονος κάτοικος Κράνστον του Ρόουντ Άιλαντ είχε δηλωθεί αγνοούμενος το 1981.

Οι αρχές δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν σε ποιον ανήκε ο σκελετός εκείνη τη στιγμή, αλλά κατάφεραν να κρίνουν ότι ο θάνατος του άνδρα ήταν ανθρωποκτονία.

Ο πρώην σύντροφος της κοπέλας του θύματος  ονομάζεται John Broccoli και ήταν κάτοικος του North Providence. Την εποχή εκείνη έκανε περίεργα σχόλια στην γυναίκα και απειλές και επίσης τον είχαν δει κοντά στο σπίτι την ημέρα της εξαφάνισης.

Όμως ο Broccoli, πέθανε το 2019 σε ηλικία 63 ετών.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το έγκλημα έγινε από τουλάχιστον δύο άτομα, καθώς οι μάρτυρες τοποθετούν δύο άνδρες δίπλα στο θύμα. «Πιστεύουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για να εξιχνιαστεί αυτή η δολοφονία» δήλωσε ο εισαγγελέας, Thomas Quinn.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αγαπημένα πρόσωπα του Olson δήλωσαν σε δήλωση στο WCVB ότι η εξαφάνισή του «ήταν η πιο φρικτή εμπειρία που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η οικογένειά μας». «Το ότι δεν γνωρίζαμε πού είναι και η λαχτάρα να γυρίσει σπίτι ήταν εδώ και πολύ καιρό μια τεράστια καταστροφή», τόνισαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.