ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απύθμενο θράσος: Αδελφές κάνουν twerking σε νεκροταφείο πεσόντων στρατιωτών στην Ουκρανία (βίντεο)

Αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών

Απύθμενο θράσος: Αδελφές κάνουν twerking σε νεκροταφείο πεσόντων στρατιωτών στην Ουκρανία (βίντεο)

Απύθμενο θράσος φαίνεται πως είχαν δύο Ουκρανές αδελφές οι οποίες αποφάσισαν να κάνουν twerking σε νεκροταφείο πεσόντων στρατιωτών στο Κίεβο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο νεαρές γυναίκες επισκέφθηκαν στις 24 Αυγούστου τον τάφο του πατέρα τους, ο οποίος έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος την πατρίδα του ενάντια στους Ρώσους εισβολείς στο ανατολικό Ντονέτσκ. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, το ένα από τα δύο κορίτσια (που ήταν ντυμένα με σορτσάκια και μπουστάκια) έβγαλε το κινητό της, το έστησε σε ένα σημείο και έκανε μια σύντομη… χορογραφία με φόντο τους τάφους στρατιωτών, που ήταν στολισμένοι με λουλούδια και την ουκρανική σημαία.

Παρόλο που η αδερφή της αρχικά δεν συμμετείχε, μάλλον επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο, στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει εντυπωσιακό φινάλε πηγαίνοντας μπροστά στην κάμερα και κάνοντας twerking.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, τα δύο κορίτσια ανέβασαν το βίντεο στο Instagram, προκαλώντας μια θύελλα οργής από σχολιαστές. Μία ώρα μετά, είχαν εντοπιστεί από την τοπική αστυνομία, και οι φωτογραφίες της σύλληψής τους που κυκλοφόρησαν τις δείχνουν να φορούν τα ίδια ακριβώς ρούχα με την επίσκεψή τους στο νεκροταφείο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι κοπέλες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί, θα διωχθούν για βεβήλωση τάφου και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η πράξη των δύο γυναικών, οι αδελφές ζήτησαν συγγνώμη με ανάρτησή τους στα social media, λέγοντας ότι δεν είχαν την πρόθεση να προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών ηρώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραδεχόμενες ότι ήταν λάθος να τραβήξουν το βίντεο, εξήγησαν ότι εκείνη τη στιγμή δεν τους φάνηκε κακό, επειδή ο πατέρας τους θα έβρισκε αστεία τη συμπεριφορά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.