ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Θρίλερ στο βυθό της θάλασσας: Αγνοείται υποβρύχιο που μετέφερε τουρίστες στο ναυάγιο του Τιτανικού – Χάθηκαν 5 άτομα!

Είχαν πληρώσει αμύθητα ποσά για την βόλτα

Θρίλερ στο βυθό της θάλασσας: Αγνοείται υποβρύχιο που μετέφερε τουρίστες στο ναυάγιο του Τιτανικού – Χάθηκαν 5 άτομα!

(Ανανέωση 19:07) Ένα τουριστικό υποβρύχιο που χρησιμοποιείται για να μεταφέρει τουρίστες για να δουν το ναυάγιο του Τιτανικού αγνοείται στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η ακτοφυλακή της Βοστώνης δήλωσε στο BBC ότι τη Δευτέρα βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για το υποβρύχιο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο υποβρύχιο είχαν επιβιβαστεί πέντε τουρίστες. 

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ανάμεσα στους επιβαίνοντες είναι και ο εκατομμυριούχος Χάμις Χάρντινγκ, CEO της Action Aviation στο Ντουμπάι.

Η ιδιωτική εταιρεία OceanGate Expeditions επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της ότι το εξαφανισμένο υποβρύχιο είναι στην ιδιοκτησία της και ότι επέβαιναν άνθρωποι σε αυτό. «Εξετάζουμε και κινητοποιούμε όλες τις επιλογές μας για να φέρουμε το πλήρωμα πίσω με ασφάλεια», ανέφερε τη Δευτέρα. «Όλη μας η προσοχή επικεντρώνεται στα μέλη του πληρώματος στο υποβρύχιο και στις οικογένειές τους». 

«Εργαζόμαστε για την ασφαλή επιστροφή των μελών του πληρώματος», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο καθένας από τους τουρίστες πλήρωσε 125.000 δολάρια προκειμένου να καταδυθεί σε βάθος 4.000 μέτρων και σε απόσταση 600 χιλιομέτρων περίπου από τη Νέα Γη του Καναδά προκειμένου να δει από κοντά το διάσημο ναύαγιο.

Το διάσημο ναυάγιο βρίσκεται σε βάθος 3.800 μέτρων στον πυθμένα του Ατλαντικού. Βρίσκεται περίπου 600 χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές του Νιουφάουντλαντ του Καναδά.

Το πλοίο, που ήταν το μεγαλύτερο της εποχής του, είχε προσκρούσει σε παγόβουνο στο παρθενικό του ταξίδι από το Σαουθάμπτον στη Νέα Υόρκη το 1912, στέλνοντας στον θάνατο 1.500 από τους περίπου 2.200 επιβάτες του.

Το ναυάγιο ανακαλύφθηκε το 1985 και, τα τελευταία χρόνια, μικρά υποβρύχια μεταφέρουν περιστασιακά τουρίστες που πληρώνουν για να το επισκεφτούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.