ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ε.Μέρφι – Αναφορές για πολλούς τραυματίες

«Οι τραυματισμοί κυμαίνονταν από χτυπήματα και μώλωπες μέχρι και σπασμένα κόκαλα» αναφέρουν πηγές

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ε.Μέρφι – Αναφορές για πολλούς τραυματίες

Ατύχημα με πολλούς τραυματίες σημειώθηκε στη νέα ταινία «The Pickup» της Amazon MGM Studios, με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι.

Το Hollywood Reporter, επικαλέστηκε πηγές που αναφέρουν, ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής «δυστυχώς, η ακολουθία δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά μέλη του συνεργείου».

Την Τρίτη 23 Απριλίου, το Associated Press (AP) ανέφερε ότι επρόκειτο για τροχαίο ατύχημα που συνέβη όταν ένα φορτηγό «κλείδωσε» και χτύπησε ένα άλλο όχημα. Ανώνυμη πηγή που επικαλέστηκε το AP,  δήλωσε: «Ήταν ένα εντελώς φρικτό ατύχημα» και αποκάλυψε ότι «οι τραυματισμοί κυμαίνονταν από χτυπήματα και μώλωπες, μέχρι και σπασμένα κόκαλα».

Το συνδικάτο του IATSE (εργατικό σωματείο της Βόρειας Αμερικής που εκπροσωπεί περισσότερους από  τους εργαζόμενους στον χώρο του κινηματογράφου) ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Το IATSE έχει λάβει γνώση ενός ατυχήματος που έλαβε χώρα στο πλατό της Τζόρτζια για το “The Pickup” και έχει ξεκινήσει έρευνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επερχόμενη ταινία, η πλοκή της οποίας δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, πρωταγωνιστεί ο Έντι Μέρφι με τους Πιτ Ντέιβιντσον, Κέκε Πάλμερ, Άντριου Ντάις Κλέι, Εύα Λονγκόρια, Τζακ Κέσι και Μάρσον Λιντς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.