
Η Ουκρανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέληξαν σε συμφωνία για συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας και της άμυνας, στον απόηχο επιθέσεων με ιρανικά drones στην περιοχή, όπως δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΑΕ, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ αλ Ναχιάν, επισημαίνοντας πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους στους συγκεκριμένους τομείς. Όπως πρόσθεσε, οι αρμόδιες ομάδες θα προχωρήσουν στην εξειδίκευση των λεπτομερειών της συμφωνίας.
«Για κάθε κράτος που λειτουργεί κανονικά, αποτελεί προτεραιότητα η διασφάλιση της σταθερότητας και η προστασία των ανθρώπινων ζωών απέναντι στις σύγχρονες απειλές. Η Ουκρανία διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα», συμπλήρωσε ο Ουκρανός πρόεδρος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.