
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει σοβαρά μια ενδεχόμενη εισβολή στην Κούβα, κάτι το οποίο φυσικά είχε αναφέρει και στο παρελθόν.
Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ετοιμάσει και την δικαιολογία για μια ενδεχόμενη εισβολή στη λατινοαμερικανική χώρα.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως Αμερικανοί πολίτες με καταγωγή από την Κούβα υφίστανται «κάκιστη μεταχείριση» από τις Αρχές.
«Είναι κάτι που εξετάζουμε σοβαρά. Ίσως μετά το Ιράν, να περάσουμε και από εκεί», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.
«Η Κούβα είναι ένα κράτος με φρικτές υποδομές. Πραγματικά μια αποτυχημένη χώρα με άθλια κυβέρνηση», πρόσθεσε.
«Απλά δείτε τι κάνουν σε όσους Αμερικανούς έχουν καταγωγή από εκεί», συμπλήρωσε, τονίζοντας πως είναι «θύματα άγριου ξυλοδαρμού και εμμονικών επιθέσεων».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.