ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Diddy: Μοντέλο που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση υποστηρίζει πως κράτησε τα ρούχα που φορούσε ως αποδεικτικά στοιχεία

Η νέα μήνυση εις βάρος του Combs είναι η έκτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση μέσα σε έξι μήνες

Diddy: Μοντέλο που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση υποστηρίζει πως κράτησε τα ρούχα που φορούσε ως αποδεικτικά στοιχεία

Τα ρούχα που φορούσε εκείνο το βράδυ ισχυρίζεται πως έχει κρατήσει μέχρι σήμερα το πρώην μοντέλο, Κρίσταλ Μακ Κίνεϊ που κατηγορεί τον Sean «Diddy» Combs ότι την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ στο στούντιο ηχογράφησής του στη Νέα Υόρκη το 2003.

Η νέα μήνυση εις βάρος του Combs είναι η έκτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση μέσα σε έξι μήνες. Στην αγωγή που κατέθεσε, το μοντέλο υποστηρίζει πως εκείνο το βράδυ τύλιξε τα ρούχα της και τα έβαλε σε μία πλαστική σακούλα, όπου και παραμένουν μετά από δύο δεκαετίες.

Όπως λέει, σκέφτηκε να τα κρατήσει καθώς περίμενε τα όσα θα ακολουθήσουν, ενώ δεν τα έπλυνε ποτέ πριν τα αποθηκεύσει, πράγμα που σημαίνει πως ίσως χρησιμεύσουν σαν αποδεικτικά στοιχεία.

Περιέγραψε μάλιστα, ότι φορούσε «ένα μαύρο δερμάτινο παλτό με γούνινη κουκούλα, ένα ημιδιαφανές μπεζ σιφόν πουκάμισο κοπής σε σχήμα V, τσάντα με γούνα, ένα τζιν και κοσμήματα», σύμφωνα με τη μήνυση.

Η Μακ Κίνεϊ, η οποία τότε ήταν μόλις 22 ετών, γνώρισε τον Combs σε μια εκδήλωση για την Εβδομάδα Μόδας των Ανδρών σε ένα εστιατόριο του Μανχάταν. Όπως αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα, δέχτηκε να τον γνωρίσει, καθώς μία σχεδιάστρια (το όνομα της οποίας αποκαλύπτεται στα έγγραφα) την έπεισε πως μπορεί να τη βοηθήσει στην καριέρα της στο μόντελινγκ.

Ωστόσο, εκείνη τη νύχτα, ο μεγιστάνας του χιπ χοπ της έδωσε μαριχουάνα και αλκοόλ, στην προσπάθειά του να βρεθεί ερωτικά μαζί της.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεση αναφέρεται: «Μόλις κάθισε, ο Combs έκανε μια πολύ δημόσια επίδειξη προσεγγίζοντας την ενάγουσα με σεξουαλικό τρόπο, η οποία συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του δείπνου». «Καθ’ όλη τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεών τους, ο Combs φλέρταρε, στα όρια της ασέλγειας, καθώς έσκυβε απέναντι από το τραπέζι προς το μέρος της. Ο Combs, επίσης, έδινε στην ενάγουσα αλκοόλ, γεμίζοντας συνέχεια το ποτήρι της με κρασί», συνεχίζει.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, ο Combs προσκάλεσε την Μακ Κίνεϊ στο στούντιο ηχογράφησης του, όπου η γυναίκα ισχυρίζεται ότι της δόθηκε αλκοόλ και μαριχουάνα που τώρα πιστεύει ότι είχε μέσα ναρκωτικά, σύμφωνα με την αγωγή. Ο Combs την οδήγησε σε ένα μπάνιο όπου άρχισε να τη φιλάει χωρίς τη συγκατάθεσή της κι έσπρωξε το κεφάλι της προς τον καβάλο του. Αφού εκείνη αρνήθηκε, την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ, υποστηρίζει η αγωγή.

Η Μακ Κίνεϊ αναφέρει ότι λιποθύμησε αμέσως μετά και ξύπνησε σε ένα ταξί, συνειδητοποιώντας ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση.

Όπως αναφέρει το μοντέλο, πιστεύει ότι ο Diddy ευθύνεται για την πορεία της στη βιομηχανία του μόντελινγκ, αφού μετά το περιστατικό δεν κατάφερε να κλείσει κάποια δουλειά. Βλέποντας την καριέρα της να καταρρέει, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το 2004.

Ο 54χρονος ράπερ αντιμετωπίζει όλο και περισσότερα νομικά προβλήματα από τότε που η πρώην φίλη του Cassie, το νόμιμο όνομα της οποίας είναι Cassandra Ventura, κατέθεσε μήνυση εναντίον του τον Νοέμβριο, ισχυριζόμενη ότι ο Combs την υπέβαλε σε χρόνια κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένων ξυλοδαρμών και βιασμού. Η αγωγή διευθετήθηκετην επόμενη μέρα, αφού ο Combs, μέσω του δικηγόρου του, δήλωσε ότι «αρνείται σθεναρά» τις κατηγορίες.

Μετά τη μήνυση της Ventura, ακολούθησαν τον ίδιο μήνα άλλες δύο από γυναίκες που κατηγορούσαν τον Combs για βιασμό.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Combs βρέθηκε στο επίεκντρο μετά την προβολή βίντεο στο CNN που τον δείχνει να επιτίθεται στη Ventura σε διάδρομο ξενοδοχείου το 2016. Η επίθεση αντανακλά σε μεγάλο βαθμό μια επίθεση που περιέγραψε η Ventura στη μήνυσή της. Την Κυριακή, ο Combs δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, λέγοντας: «Η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι ασυγχώρητη». Παραλείπει να αναφέρει ονομαστικά τη Ventura.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μακ Κίνεϊ αναφέρει στην καταγγελία της ότι παρακινήθηκε να βγει μπροστά όταν είδε στις ειδήσεις τις αγωγές της Ventura και των υπολοίπων. «Ήξερε ότι είχε ηθική υποχρέωση να μιλήσει», αναφέρει η κατάθεσή της. «Η ενάγουσα επιδιώκει δικαιοσύνη για την ίδια και για κάθε άλλο θύμα του Combs».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.