ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δουβλίνο: Ο 24χρονος αδελφός τελικά ήταν αυτός που σκότωσε τον μικρότερο αδερφό και τις δύο αδερφές του

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του κατηγορητηρίου παρέμεινε σιωπηλός

Δουβλίνο: Ο 24χρονος αδελφός τελικά ήταν αυτός που σκότωσε τον μικρότερο αδερφό και τις δύο αδερφές του

Ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που σημειώθηκαν ποτέ στην Ιρλανδία κατάφεραν να εξιχνιάσουν μέσα σε λίγα 24ωρα οι αστυνομικές αρχές της χώρας. Και αυτό διότι όπως έγινε γνωστό ο δολοφόνος των τριών παιδιών που βρέθηκαν νεκρά στο κτήμα Rossfield στο Tallaght είναι ο μεγαλύτερος αδερφός τους ηλικίας 24 ετών. 

Ο Andy Cash προσήχθη στο δικαστήριο προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες και το μόνο που είπε ήταν «κανένα σχόλιο», όπως μεταδίδουν ιρλανδικά ΜΜΕ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Cash ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ενώ υπέβαλε αίτημα να κρατηθεί ο πελάτης σου σε ειδικά διαμορφωμένο κελί προκειμένου να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους. Σημειώνεται πως ενόσω το δικαστήριο έκανε ανάγνωση του κατηγορητηρίου ο 24χρονος παρέμενε σιωπηλός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.