ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Γκέρσκοβιτς: Η Μόσχα απορρίπτει αμερικανικό αίτημα για επίσκεψη στον κρατούμενο ανταποκριτή της Wall Street Journal

Ο Γκέρσκοβιτς συνελήφθη τον περασμένο μήνα και κατηγορήθηκε από τη Ρωσία για κατασκοπεία

Ε.Γκέρσκοβιτς: Η Μόσχα απορρίπτει αμερικανικό αίτημα για επίσκεψη στον κρατούμενο ανταποκριτή της Wall Street Journal

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι απέρριψε ένα αίτημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Μόσχα να επισκεφθούν μέλη της πρεσβείας στις 11 Μαΐου τον κρατούμενο δημοσιογράφο της Wall Street Journal, Έβαν Γκέρσκοβιτς.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ ανέφερε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη ως αντίποινα στην άρνηση της Ουάσινγκτον να εκδώσει βίζα σε Ρώσους δημοσιογράφους που συνόδευαν τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ο Γκέρσκοβιτς συνελήφθη τον περασμένο μήνα και κατηγορήθηκε από τη Ρωσία για κατασκοπεία, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε «απάντηση», «η πρεσβεία των ΗΠΑ ενημερώθηκε ότι το αίτημά της για μια προξενική επίσκεψη στις 11 Μαΐου (για να δει) τον Έβαν Γκέρσκοβιτς, ένας Αμερικανός πολίτης που κρατείται για κατασκοπεία, απορρίπτεται», υπογραμμίζει η ανακοίνωση. «Άλλα πιθανά αντίποινα βρίσκονται επί του παρόντος υπό επεξεργασία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.